Skip to content
  • För oss som älskar asiatisk mat
  • Om Asienmat
  • Newsletter

    Sign up for Newsletter

    Signup for our newsletter to get notified about sales and new products. Add any text here or remove it.

    • Languages
      • You need Polylang or WPML plugin for this to work. You can remove it from Theme Options.
    • För oss som älskar asiatisk mat
    AsienmatAsienmat
      • Inga produkter i varukorgen.

    • Varukorg

      Inga produkter i varukorgen.

    • Recept
    • Artiklar & Nyheter
    • Guide
      • Dessert
      • Dryck
      • Frukt
      • Grönsaker
      • Ingredienser
      • Maträtter
      • Metoder
      • Redskap & Servis
      • Smaksättare
    • Blogg
    • Butik
    Ingredienser

    Judasöra

    Judasöra är en brun trädväxande svamp med tunn oregelbunden form, vilket ger den ett utseende som gör att den påminner om ett människoöra. Svampen växer över större delar av världen.

    I det östasiatiska köket används Judasöra som matsvamp. Den har en smak som är svagt svampaktig och den används färsk, torkad och även blötlagd. Vanliga användningsområden är i nudelsoppa, stekta rätter (till exempel yakisoba) och i inläggningar.

    Judasöra har även medicinska egenskaper och har används inom europeisk och kinesisk läkekonst. Svampen är rik på järn, magnesium, kalium, och innehåller också fosfor, kisel, vitamin B1.

    Judasöra kan köpas i torkad form i de flesta asiatiska livsmedelsaffärerna.

    Etiketter: Judasöra / wood ear / wood ear mushrooms

    Torkade räkor
    Enoki
    Klibbris / Sticky Rice

    Ingredienser

    Nudlar

    Ingredienser

    Ris

    Ingredienser

    Wagyu

    Ingredienser

    Pla thu/ Pla too

    Ingredienser

    Tofu

    Ingredienser

    Udon

    Ingredienser

    Kombu

    Ingredienser

    Soba

    Ingredienser

    Nori

    Ingredienser

    Fukujinzuke

    Ingredienser

    Wakame

    Ingredienser

    Hijiki

    Ingredienser

    Mekabu

    Ingredienser

    dashi

    Ingredienser

    Panko

    Ingredienser

    Jasminris

    Ingredienser

    Shiitake

    Ingredienser

    Katsuobushi

    Ingredienser

    Japanskt ris

    Ingredienser

    Japansk majonnäs

    Ingredienser, Såser

    Glasnudlar

    Ingredienser

    Jätteräkor

    Ingredienser

    Torkade räkor

    Ingredienser

    Rispapper

    Ingredienser

    Shiratakinudlar

    Ingredienser

    Risnudlar

    Ingredienser

    Äggnudlar

    Ingredienser

    Asiatiska musslor

    Ingredienser

    Enoki

    Ingredienser

    Gari

    Ingredienser

    konjac

    Ingredienser

    Tteok

    Ingredienser

    Rismjöl

    Ingredienser

    Giant river prawn

    Ingredienser

    Grass Jelly

    Ingredienser

    Tapioka

    Ingredienser

    konnyaku

    Ingredienser

    Bonit

    Ingredienser

    Azukiböna

    Ingredienser

    risfältskrabba

    Ingredienser

    About us

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

    • About
    • Our Stores
    • Blog
    • Contact
    • FAQ
    Copyright 2025 © AsienMat
    • Recept
    • Artiklar & Nyheter
    • Guide
      • Dessert
      • Dryck
      • Frukt
      • Grönsaker
      • Ingredienser
      • Maträtter
      • Metoder
      • Redskap & Servis
      • Smaksättare
    • Blogg
    • Butik
    • Logga in
    • Newsletter

    This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Avfärda

    Logga in

    Glömt ditt lösenord?